Familia Tempestini va lua startul la Raliul Estoniei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

raliuUn test util de pregătirepentru etapele din România şi WRC. Marco Tempestini va lua startul cu modelul Ford Fiesta R5. Simone Tempestini va participa cu modelul Citroen DS3 R3.

Raliul Estoniei, etapa a șaptea din Campionatul European de Raliuri, este terenul perfect de pregătire pentru Marco Tempestini, înaintea Raliului Moldovei, și pentru Simone Tempestini înaintea Raliului Finlandei, etapa din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC)

În weekendul 17 – 19 iulie, Marco Tempestini și Simone Tempestini vor lua startul în Raliul Estoniei, etapa a șaptea din Campionatul European de Raliuri. Inclusă în premieră în ERC, etapa din Estonia are o lungime totală de 812 kilometri, dintre care 231,55 km împărțiți în 15 probe speciale. Etapa este una de macadam, singura excepție fiind super speciala din Tartu programată pe asfalt, piloții Napoca Rally Academy luând startul ca parte a programului de pregătire pentru etapele din Campionatul Național și Campionatul Mondial.

“Raliul Estoniei este un raliu de viteză, asemănător cu etapa din Finlanda, iar eu voi lua startul aici ca parte a programului de pregătire cu modelul Ford Fiesta R5 pentru etapele de macadam de la Bacău și Iași. Vor fi mulți piloți cu modele R5, dar obiectivul meu este să mă pregătesc pentru etapele interne și, desigur, să-l susțin pe Simone în programul său de pregătire pentru Junior WRC”, a spus Marco Tempestini.

Etapa din Estonia, similară cu cea din Finlanda, este folosită de mulți piloți din Junior WRC ca acomodare pentru etapa din Campionatul Mondial. Simone Tempestini va lua startul cu modelul Citroen DS3 WRC și obiectivul său este să parcurgă cât mai mulți kilometri pentru a acumula experiență pe macadam cu acest model. “Probele din Raliul Estoniei sunt asemănătoare cu cele din Finlanda și este important pentru mine să continui procesul de acomodare cu modelulul cu care concurez anul acesta în Junior WRC. Cu fiecare kilometru parcurs învăț ceva nou și acest lucru mă va ajuta în viitor. Sper să am un ritm bun încă de la început, mai ales că aici vom merge fără niciun fel de presiune, singurul obiectiv fiind să parcurgem cât mai mulți kilometri”, a spus și Simone Tempestini.

Raliul Estoniei, etapa a șaptea din Campionatul European de Raliuri, se va desfășura în perioada 17 – 19 iulie, rezumatul fiecărei zile fiind transmis și în România de postul Eurosport.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj