EXPOZIŢIE DE GRAFICĂ “ÎN SPATELE SCENEI” – 15 IULIE 2014

Afis Expozitia de grafica In spatele scenei.jpg pentru siteConsiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită în data de 15 iulie 2014, la Galeria „Arte” de pe strada Vasile Alecsandri, nr. 1 la ora 18 să participaţi la vernisajul expoziţiei de grafică „În spatele scenei”.

Această expoziţie este realizată de către domnul expert Ştefan Vannai, conducătorul Compartimentului de Jazz din cadrul Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

Cunoscutul om de jazz Ştefan Vannai îşi explică inedita apariţie “plastică”:

“Oricât de atractivă ar fi lumea lui Euterpe, oricât de pasionaţi ar fi de arta lor, tinerii muzicieni sunt şi ei oameni obişnuiţi cu diverse interese existenţiale şi extramuzicale.

Preocupările şi interesele lor sunt extrem de variate, de la cele legate de găsirea unui loc de muncă, a unui partener sau alcătuirea unei familii proprii, până la diverse îndeletniciri adiacente obiectivelor lor de studiu, profesiunii lor de viitori muzicieni profesionişti sau evadări evidente din cotidian.

Vrând să încurajez preocupările extramuzicale ale iubitorilor de jazz, mi-am permis cu oarecare timiditate să ies în premieră în faţa lor cu câteva lucrări de grafică semnate de mine. Titlurile lucrărilor care vor fi expuse în cadrul galeriei sunt: Titanii, Visul, Compoziţie JAZZ I,Toulous Lautrec, Acoperisuri, Beliş, Preferatul, Spre cer, Moşneagul, Amintiri din copilarie, Familia I, Copacul, Spre perfecţiune, La început a fost ritmul.”

Vă aşteptăm în data de 15 iulie 2014, ora 18 la galeria “Arte” pentru un moment artistic de excepţie.

Puteţi vizita expoziţia zilnic, între orele 12 – 20 din data de 15 iulie până în data de 30 iulie 2014.

 

Articole Noi