Expoziţia „Castele Transilvănene… de la Răscruci până la Brâncovenești” la Galeria „Arte”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis expozitie CasteleAfis expozitie CasteleAfis expozitie CasteleConsiliul Judeţean Cluj şi Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită pe parcursul lunii septembrie 2014 la Galeria „Arte” de pe strada Vasile Alecsandri, nr. 1 să vizionaţi o interesantă expoziţie fotografică realizată de către Andras Ferencz.

András FERENCZ s-a născut în anul 1997, la Tîrgu-Mureș. Este elev al liceului teoretic „Bolyai Farkas”. A urmat cursurile Școlii Populare de Arte din Târgu Mureș, Secția Fotografie. O parte din lucrările sale pot fi vizionate pe site-ul www.ferenczandras.ro

Materialul expoziției Castele Transilvănene cuprinde fotografiile mai multor clădiri medievale renumite din centrul Transilvaniei, din localitățile Mănăstirea, Bonțida, Sînpaul, Coplean, Bonţida, Răscruci, Ocna Mureş, Gorneşti, Ogra, Sânpaul, Brâncoveneşti, Coplean, Urmeniş, Cetatea de Baltă, Ozd, Sânmiclăuş, Cisteiu de Mureş, Dumbrăvioara, realizate în cursul anului 2014. Pozele prezintă într-o formă unică situația actuală a castelelor din Transilvania, care în ultimele decenii au avut parte de un declin accentuat. Construcțiile depravate, respectiv ruinele lor mai poartă pe ele urmele patinei de odinioară. Pozele îl invită pe vizitatorul expoziției la o călătorie peste secole, prin care poate să evoce trecutul, să cunoască prezentul și să intuiască viitorul.

Vă invităm aşadar, la Galeria „Arte” de luni până vineri între orele 12 – 20 să vă întălniţi cu castelele şi istoria Transilvaniei.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj