Academia Trăsniților: 6-7 septembrie 2014 în mall-ul din comuna Floreşti

Academia Trasnitilor la Polus Center ClujCentrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici să ia parte la cele mai haioase cursuri ale Academei Trăsniților, unde pot câștiga premii fabuloase. Copiii se vor distra la cursurile de astronomie, anatomie, chimie/fizică sau muzică, iar cei mai norocoși pot pleca acasă în fiecare zi cu rechizite școlare sau cu o tabletă de ultimă generație, oferite prin tragere la sorți.

Cei mici sunt așteptați weekendul acesta să profite de ultimele zile de vacanță la Academia Trăsniților.

Pe 6 și 7 septembrie, copiii vor avea parte de distracție și vor putea câștiga premii ce îi vor pregăti pentru noul an școlar. Micuții vor desluși tainele universului la cursul de astronomie pregătit de către Astroclubul Borealis din Cluj-Napoca, vor cânta la un pian gigant și își vor dezvolta simţul estetico-muzical la workshopul de muzică – ”Clopoței”, alături de pedagogii de la Centrul de Pregătire Muzicală – ”Ars Cantus”.

În plus, experimentele spectaculoase ale Profesorului Trăsnit îi va conduce pe cei mici într-o călătorie la frontiera între magie și știință și vor învăța cum funcționează corpul uman la cursul de anatomie pregătit de FasTracKids. În fiecare zi a evenimentului, prichindeii care vor lua parte la minim două activități, vor putea participa la o tragere la sorți unde vor putea câștiga zilnic rechizite școlare și marele premiu o tabletă Samsung.

Mai mult, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 14.00, elevii de la Centrul de Pregătire Muzicală ”Art Cantus” îi vor încânta pe toți cei prezenți cu un miniconcert. Academia Trăsniților va avea loc între orele 14.00 – 18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Articole Noi