EUROPAfest 2016 lansează programul de internship în organizare de evenimente

afis_EUROPAfest2016Echipa jmEvents, care se află în spatele organizării EUROPAfest și a altor evenimente de prestigiu internațional crede că studenții au nevoie de practică, pe lângă cunoștințele teoretice acumulate în facultate, de aceea acum 4 ani a pus bazele unui program anual de internship bazat pe principiul „înveți făcând”.

jmEvents caută 4 – 5 tineri care vor să înțeleagă cu adevărat domeniul organizării de evenimente, să se specializeze, să își îmbogățească nivelul profesional având posibilitatea să intre în culisele organizării Festivalului International de Muzică EUROPAfest și să se familiarizeze cu metodologia și procesul planificării propriu-zise a unui eveniment.

În funcție de abilități tinerii selectați vor fi implicați în unul sau mai multe sectoare de activitate și vor învăța: comunicare online, web-surfing, research, promovare, jurnalism, tactici social media, marketing online, management cultural, management de proiect, managementul timpului, lucrul individual și în echipă, relații publice, relaționare cu artiștii, logistică, secretariat, administrativ, set-up scenă, prezentare scenică, organizare concerte etc. Ei vor fi implicați activ în proiectele organizației, vor putea aduce valoare adăugată.

Așadar, dacă ești student/masterand, plin de entuziasm și pasionat de organizarea de evenimente internaționale, dacă ai vrut vreodată să știi secretele organizării marilor festivaluri, evenimentelor de mare anvergură, concertelor, posibilitatea ca visul să devină realitate e doar la câteva click-uri distanță.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți CV-ul tău (format Europass) împreună cu o scrisoare de intenție (maximum o pagină) la europafest.internship@gmail.com începând cu data de 15 septembrie 2015. Persoanele selectate vor participa la un interviu și la o probă practică.

Mai multe detalii despre internship se găsesc pe site-ul organizatorilor:
http://jmevents.ro/evenimente/proiecte-tineret

Despre EUROPAfest
Festivalul EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic prezintă anual peste 40 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În 2016 peste 300 muzicieni din 45-50 de țări vor evolua pe cele mai importante scene din București și Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.

Articole Noi