Emil Boc a promis piețe volante în cartiere, dar a uitat de ele

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

clujenii-vor-putea-cumpara-iar-legume-proaspete-de-la-pietele-volante-din-cartiere-2881Cosilierul local PNL, Bîldea Ioan insistă asupra instalării pieţelor volante din cartierele clujene şi cere, din nou municipalităţii să le deschidă.

„În urmă cu două luni, la solicitarea pe care am adresat-o municipalității de a redeschide piețele volante de cartier, răspunsul a fost că doar de la finalul lunii iunie se va relua programul. Până atunci, va funcționa în fiecare sâmbătă o singura piață volantă în tot orașul, pe platoul Sălii Sporturilor. Promisiunea făcută la începutul lunii mai pare să fie deja uitată de administrația locală, întrucât suntem deja în prima parte a lunii iulie și nici măcar nu s-a anunțat vreun program pentru piețele volante din cartiere, darămite să se reia. Drept urmare, vă solicit, domnule primar Emil Boc, să dispuneți cât mai repede demararea programului piețelor volante de cartier. Trece vara și produsele de sezon dispar. Observăm că prioritar este doar comerțul cu pepeni, dar cred că locuitorii orașului au nevoie de mai mult de atât”, a spus consilierul local.

Sursă foto: www.recolta.eu

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj