Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre Universitatea şi Astra

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

jandarmiEfective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre „F.C. Universitatea Cluj” şi „A.F.C. Astra Giurgiu” , din cadrul Ligii I, care se va disputa luni, 18 mai a.c., pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 20.30.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

12 suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj” şi 2 suporteri ai echipei „A.F.C. Astra Giurgiu” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj