“De la baroc la contemporan” – Pietro Roffi în Noaptea Muzeelor la Muzeul Etnografic

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pietro roffiMuzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca organizeaza in data de 16 mai 2015, cu ocazia „Noptii muzeelor” un eveniment muzical special, o „noapte alba” in compania sonoritatilor romantice ale acordeonului, cu un invitat pe masura.

“De la baroc la contemporan” , Pietro Roffi din Italia, acordeon clasic.
Recital solistic cu repertoriu muzical de la baroc la perioada contemporana. O adevărată călătorie in istoria muzicii în compania unui instrument care acoperă o paletă colorată a repertoriului universal: Bach, Scarlatti ,Pachelbel, Vivaldi, Mozart,Beethoven, Haydn, Schumann, Chopin, Franck, Satie, Ravel, Respighi, Ligeti, Gubajdulina, Cage,Sciarrino, Kusyakov, Murto, Piazzolla…

Proiectul este unul care se adresează unei elite culturale internaţionale, este o premieră pentru România, iar onoarea pe care ne-o face-o tanarul italian de a concerta în cadrul acestei colaborari muzicale internationale, reprezenta un moment notabil şi de înaltă ţinută calitativă pentru ţara noastră, pentru Clujul „Capitala Europeana a Tineretului 2015 ”.

Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania este partenerul evenimentului asigurand promovarea nationala a acestuia.

INTRAREA LIBERA

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj