Educaţie prin Sport: JOCURILE COPILĂRIEI NeuronKid (activităţi educative în parcurile clujene, curtea şcolii şi spaţii neconvenţionale)

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis ATELIER2015Vă invităm la joacă. Am readus la viață Jocurile Copilăriei acum cîțiva aniiar de data aceasta vrem să le promovăm, cu ajutorul vostru, în parcuri, în curțile școlii și în alte spații neconvenționale. Astfel, am pregătit o serie de acțiuni concrete la care așteptăm cît mai mulți copii însoțiți de părinți sau educatori pentru a petrece timp de calitate  alături  de noi  în Cluj-Napoca: 

26.10.2015 începând cu orele 16, la Biblioteca Judeţeană Octavian Goga

29.10.2015 începând cu orele 16,  în Parcul Rozelor

30.10.2015 începând cu orele 12,  în Curtea Şcolii Onisifor Ghibu

Vă aşteptăm să ne jucăm împreună cu instructorii şi voluntarii noştri.

Jocurile copilăriei înseamnă Mîța, Un-doi-trei-la perete, Rațele și Vînătorii, Țară-țară vrem ostași și multe altele care sîntem siguri că rezonează în mințile multor clujeni care au trecut și ei alături de ele, poate mai ușor, prin etapa copilăriei.

Aceste jocuri pot constitui un “pretext” nemaipomenit pentru dezideratul nostru major, acela ca ai noștri copii să-și petreacă timpul în natură, să facă  sport,  să  se  miște  natural,  să  elimine,  încă  de la  vîrste fragede, sedentarismul, cel care a devenit o amenințare serioasă în zilele noastre.

Acțiunile  din  perioada  26-30  octombrie  se  vor  a  fi  un  preambul  la activitatea devenită tradițională, cea care se desfășoară cu regularitate în fiecare  sîmbătă  de  la  ora  10,  începînd  din  anul  2014  în Parcul  Iuliu Hatieganu – Sala de Atletism.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj