Adrian Oros a demisionat din funcţia de prorector al USAMV.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Deputatul PNL, Adrian Oros a demisionat din funcţia de prorector al USAMV Cluj-Napoca, dar cere totodată Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, dl. Sorin Cîmpeanu,  să-l demită de urgenţă pe domnul dl Ioan Ştefan Groza din funcţia de Director General  al Direcţiei Generale pentru Învăţământ Superior din cadrul MECS. 

Pentru a nu implica Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca în disputa între mine, ca şi membru al Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor , şi unii reprezentanţi din Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, găsesc de cuviinţă să demisionez din funcţia de Prorector al USAMV ClujReamintesc faptul că ieri, 28 octombrie, am cerut Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, dl. Sorin Cîmpeanu,  să-l demită de urgenţă pe domnul dl Ioan Ştefan Groza din funcţia de  Director General  al Direcţiei Generale pentru Învăţământ Superior din cadrul MECS, în urma relatărilor stupefiante din mass-media legate de subiectul organizării  scandaloase de către acesta, a întâlnirii finanţate din fonduri europene din luna ianuarie a.c., la Predeal, a explicat Adrian Oros.

Totodată, Adrian Oros îi cere ministrului să îl revoce din funcţie pe Groza.

Având în vedere că prin organizarea acestei  acţiuni neonorante,  dl Groza a compromis membrii comunităţii academice din patru Universităţi de prestigiu din România,  a pus semne de întrebare asupra modului de derulare a tuturor proiectelor POSDRU coordonate de către MECS şi pentru că astfel s-a mai dat o palmă imaginii Ministerului condus de dumneavoastră, este  absolut necesar, domnule Cîmpeanu, să-l revocaţi din funcţie pe dl. Groza!, a mai spus Adrian Oros.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj