Educaţie prin Sport: Cupa Liceelor la Fotbal NeuronKid, ediţia a XI-a 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
11255321_1629619967283593_1442621197576539066_n
Autor foto: Laura Mureșan

Cupa Liceelor Neuronkid-Educație prin Sport s-a desfășurat în perioada 25 mai-4 iunie la Baza Sportivă Napoca și în Sala Sporturilor Horia Demian, reunind la start 25 de echipe ale liceelor clujene, un număr de aproximativ 350 de elevi angrenîndu-se în cadrul unei competiții devenite deja trediționale. Cea de a XI-a ediție a Cupei Liceelor s-a desfășurat de această dată sub egida programului NeuronKid, ca parte componentă a strategiei de a atrage cît mai multe categorii ocupaționale și de vîrstă care să practice activități fizice împletite cu cele educaționale.

Cupa Liceelor din acest an s-a bucurat de prezența unor arbitri reputați, de Liga 1 (Dan Dreve și Horațiu Feșnic), de o organizare foarte bună din care nu au lipsit asigurarea asistenței medicale pe tot parcursul celor aproape două săptămîni, cu Salvare permanent la fața locului, cu asigurarea pazei profesioniste și a asistenței celor de la Jandarmeria Română.

Competiția a avut invitați zilnic din rîndul marilor sportivi ai Clujului (Remus Cîmpeanu- fotbal, Csaba Gal-rugby, Valentin Berindei-fotbal, Horațiu Morar- atletism Runners Club, Gică Barbu-fotbal), care au asigurat prin prezența lor loviturile de începere ale zilelor de meci dar în același timp au constituit și exemple pentru elevi în ceea ce privește conduita lor din afara stadioanelor.

La meciul final au fost invitatați și foste legende ale fotbalului ardelean, care prin prezența lor au stimulat o dată în plus apetitul elevilor pentru sport, pentru mișcare, pentru fair-play, aceste modele avînd darul de a-i insipira și motiva (Călin Ciucur, Sorin Vădana, Alpar Meszaros, Constantin Olariu, Ioan Ovidiu Sabău, Stelian Gherman, Valentin Șandru, Cristi Pojar, Marius Popescu și Szolt Szilagyi, antrenorul fostelor glorii fiind Vasile Dobrău).

Clasamentul final al competiţiei:

Locul 1: Colegiul Tehnic de Comunicații “Augustin Maior”

Locul 2: Liceul Teoretic “Lucian Blaga”

Locul 3: Colegiul Tehnic “Ana Aslan”

Locul 4: Colegiul Economic “Iulian Pop”

Cel mai bun golgheter – Robert Roșoagă de la LPS (11 goluri)

Cel mai bun portar – Cătălin Epure de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”

Cel mai bun jucător – Teodor Bota de la Colegiul Tehnic de Comunicații “Augustin Maior”

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj