Ediţia de primăvară a Bag Expo şi-a deschis porţile la Iulius Mall Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

foto: Radu Fizesan | www.radufizesan.roPrimăvara este sărbătorită la IULIUS MALL CLUJ cu o nouă ediţie a Bag Expo. Târgul internaţional dedicat în exclusivitate accesoriilor este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, oferind soluţii pentru absolut toate gusturile.

Sezonul înfloritor este un bun prilej pentru ca doamnele şi domnişoarele să îşi etaleze piesele preferate din garderobă. În ajutorul lor vine Bag Expo, târgul internaţional de genţi şi accesorii, care se va desfăşura în perioada 25 – 29 martie 2015, la parterul IULIUS MALL CLUJ. Cum o geantă nu este niciodată suficientă pentru femei, cele care nu s-au putut decide ce să cumpere la ediţia anterioară a târgului au acum de ales din peste 6.000 de exemplare expuse, clasice sau moderne, la preţuri de producător.

foto: Radu Fizesan | www.radufizesan.roLa această ediţie Bag Expo, pe lângă noua colecţie de genţi de sezon, clientele vor găsi o selecţie depoşete tip clutch cu detalii preţioase: cristale Swarovski. Piesele sunt lucrate manual, în modele şic deosebite. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, iar oferta variată acoperă toate preferinţele. Din piele naturală, piele ecologică, denim sau materiale textile, obiectele prezentate laBag Expo se remarcă prin paleta diversificată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. Şi pentru domni sunt pregătite sugestii de sezon. Portofelele, servietele şi genţileexpuse vor răspunde oricărui stil masculin.

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sauocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi eşarfe sunt doar o parte dintre propunerileBag Expo pentru clienţi. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia. La această ediţie a Bag Expo, organizatorii vor expune şi o„geantă gigant, cu o înălţime de 2,5 metri.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj