Campania „Hai pe net!” la Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

haipenetBiblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, instituţie de Judeţean Cluj, lansează campania „Hai pe net!”, ediţia 2015.

În cadrul campaniei, în perioada 23-26 martie 2015, Secţia pentru Adolescenţi a bibliotecii organizează activitatea intitulată ului, susţinut de tineri voluntari.

Campania „Hai pe net!” este o campanie de incluziune digitală organizată de Fundaţia EOS Romania în parteneriat cu telecentre, biblioteci publice, şcoli, Puncte de Acces Public la Informaţie (PAPI) şi alte organizaţii şi instituţii dedicate alfabetizării digitale în România. În anul 2015 campania are loc în perioada 23-29 martie cu sprijinul partenerilor strategici precum: reţeaua naţională de centre, ANBPR – Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Certipro Education, Microsoft şi Liberty Global. Campania se derulează sub patronajul iniţiativei Grand Coalition for Digital Jobs a Comisiei Europene şi a campaniei eSkills for Jobs 2015.

Evenimentul din România este parte integrantă a campaniei Get online week 2015 (www.getonlineweek.eu) derulată la nivel European de către organizația Telecentre Europe (www.telecentre-urope.org) – o campanie de responsabilizare digitală prin care telecentrele urmăresc stimularea ocupării forţei de muncă, formarea şi certificarea competenţelor digitale (eCompetențe) precum şi locurile de muncă care necesită utilizarea Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) în comunitățile din întreaga Europă.

Principalele teme abordate de campania de anul acesta sunt: „Hai pe net 2015! pentru creşterea şanselor de angajare!” şi „Hai pe net 2015! pentru alfabetizare digitală!”

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj