Edge Academy – Courses for creative minds

10584104_889905791020389_7055950857437772236_nA doua serie a cursurilor Edge Academy își așteaptă cursanții începând cu 25 octombrie în diferite locații ale Clujului.

Ca alternativă a cursurilor teoretice, Edge Academy le propune participanților workshopuri cu o importantă componentă practică, susținute de profesioniști în domeniu.

powered by Andreea Popescu#DISPERSIE.ro

Oferta acestei toamne cuprinde următoarele cursuri: 2D Animation, Identity Design, Video Making, Urban Photography, Cooking și Beer Making. Trainerii sunt persoane cu experiență în domeniu de câțiva ani de zile, pasionați de ceea ce fac.

Pe scurt, ce înseamnă fiecare curs:

2D Animation

Participanții la acest curs vor învăța tehnicile de culise ale animației 2D. La începutul cursului se va face o scurtă istorie a animației, continuând cu crearea unei animații bazate pe sunet, iar în ultimul curs fiecare participant va crea propriul său personaj animat.

Identity Design

Fiecare participant va avea posibilitatea să învețe sau să-și perfecționeze procesul de dezvoltare a unei identități vizuale coerente. Cum se creează un logo? Cum se creează materialele auxiliare? Cum se creează imaginea unei companii? Acestea sunt întrebări la care fiecare va primi un răspuns.

Video Making

Participanții vor fi ghidați prin experiența de a crea un scurt metraj. Vor învăța cum se construiește firul narativ al unei povești și care sunt tehnicile de editare pe care le pot utiliza pentru a reda mesajul cât mai convingător. Se va filma, se va povesti și se va edita, în așa fel încât la final fiecare să aibă experiența creări unui scurt metraj.

Urban Photography

Dezvoltarea de abilități: alegerea și realizarea unui proiect fotografic, selectarea imaginilor și editarea materialelor, interacțiunea cu subiecții. Posibilitatea de a expune fotografiile realizate pe parcursul workshop-ului într-o expoziție fotografică.

Cooking

Vom învăța tehnici din bucătăria clasică franceză, americană și sud americană și cea mediteraneană, cu o abordare modernă. Ne vom simți bine, vom gusta bunătăți pregătite împreună și vom cunoaște oameni noi, oameni pasionați de bucătărie. La fiecare întâlnire, timp de patru ore, preparăm totul de la zero apoi degustăm și împărțim păreri.

Beer Making

Descoperim împreună berea, cu diferitele ei gusturi și moduri de preparare. Vom afla cum se poate obține, cu aceleași ingrediente, un produs atât de variat și pe parcusul sesiunilor, vom urmări cum funcționează un echipament casnic de preparare a berii. În consecință, vom învăța totul despre bere, pentru ca la sfârșitul cursului fiecare să poată ști toate secretele acestei băuturi, și de ce nu, să încerce să o facă și acasă.

Mai multe detalii despre cursuri, traineri și program găsiți pe www.edgeacademy.ro.

Proiect realizat de Asociația GROW, în parteneriat cu EuroGsm și Grolsch.

Articole Noi