Duminică 5 octombrie, la Buza, serbare populară dedicată fiilor comunei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afisBuza2014Consiliul Judeţean Cluj, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj împreună cu Primăria şi Consiliul Local Buza îi invită pe iubitorii de folclor să participe duminică, 5 octombrie 2014, la Sărbătoarea populară FIII COMUNEI BUZA, Ediţia a XII-a.

Cu începere de la ora 13.00, pe scena ridicată în incinta oborului din localitate, vor încânta publicul, într-un adevărat maraton folcloric mai multe ansambluri şi interpreţi de renume din judeţ, precum: Ansamblul de dansuri populare româneşti şi maghiare din Buza, Formaţia de dansuri tradiţionale „Muguri de cătină” din Cătina, Ansamblul „Cununiţa” din Ţaga, Ansamblul de dansuri populare al Fundaţiei „Téka” din Gherla, Ansamblul din Palatca, Grupul tradiţional al Zegrenilor din Ceaba, Ana Georgeta Balla, Narcisa Balla, Balla Gheorghe, Raluca Pal, Maria Lobonţ, Felix Gălan şi Ana Ilca Mureşan.

Un punct de atracţie în cadrul serbărilor va constitui programul folcloric tradiţional susţinut, între orele 15.00 – 17.00,  de către Orchestra Profesionistă „Cununa Transilvană” a Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Cluj, dirijată de prof. Ovidiu Barteş şi soliştii Mădălina Ancuţa Mârza, Radu Lazăr, Corina Cherecheş, Amalia Chiper, Florian Roşan şi Mariana Morcan. La finalul manifestării, formaţia „Cynthia” din Odorheiu Secuiesc va prezenta un recital de muzică pop-rock. Prezentatorul spectacolului va fi interpretul de muzică populară Balla Gheorghe (Gyuszi).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj