Două săptămâni până la Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

event bannerMai sunt doar două săptămâni până la cel mai important eveniment de coaching din România, Conferinţa Internaţională de Coaching AGAPE. În data de 27 martie 2019 începând cu ora 08:30, speakeri de talie mondială, printre care Ben Koh (MCC), Lilia Dicu (MCC), Richard Barret si Andre Ribeiro (MCC), se reunesc pentru prima dată la Cluj, Grand Hotel Italia, pentru a aborda subiecte de leadership şi cum poate fi încorporat coaching-ul în cultura organizațională.

AGAPE Cluj 2019 are ca temă principală călătoria profesională “From Good to Great”, dorind să deschidă noi oportunități de dezvoltare celor 500 de participanţi aşteptaţi la eveniment, prin prezentări relevante şi aplicabile, workshop-uri practice cu coach internaţionali şi networking cu cei mai buni profesioniști din industria coaching-ului. Limba oficială a evenimentului este engleza, însă serviciul de traducere în limba română va fi disponibil pentru cine doreşte.

Conferinţa este la cea de-a doua ediţie în România, prima ediţie având loc la Iaşi în octombrie 2018. Organizatorii conferinței au descoperit o adevărată comunitate care aderă la beneficiile aduse de coaching in România. Partenerii ediţiei din 2019 sunt:

Parteneri Diamond: IBM, Milenium Media Print, Let’s talk, Business Development Factory.
Parteneri Platinum: Iulius Mall, Banca Transilvania, Groupama, Happy Media, Novis Plaza
Parteneri Gold: Coca Cola, Worwag Pharma, Business UPC, Wens Travel, Edalt Institute, Coach Companion, Evozon, Humanco, ATU Consulting, CS Invest Consulting, Mondevents, Automobile Bavaria, Yonder, EuroGSM, CDM, New Generation Studio, Maurer Panoramic, Integra HR, Pleiade Education System, DB Schenker, Endava, CM Jeler, Garmin, Smart Business Coaching, Transylvania
College, Pentalog, Regina Maria, Clinlab, Cofetaria Dana.

Bilete sunt disponibile pe site-ul AGAPE International Coaching Conference Cluj 2019.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj