Din 5 martie, Teatrul de Păpuși „Puck” și Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca vă așteaptă la atelierele de scriere creativă susținute de Ovidiu PECICAN

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis scriere creativa PuckTalentul este un fenomen natural, dar  scrisul artistic are reguli care se pot învăța și care se cuvin exersate.

Pentru a veni în întâmpinarea tinerilor pasionați de arta literară, Teatrul de Păpuși „Puck” și Biblioteca Județeană „Octavian Goga” organizează, începând din acest an, ateliere de scriere creativă, susținute de cunoscutul scriitor Ovidiu PECICAN.

Scopul acestor activități este formarea primelor deprinderi artistice pe baza familiarizării cu instrumentele, mijloacele și procedurile autorului de scrieri în proză.

Atelierele se adresează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani și vor avea loc în fiecare sâmbătă, din 5 martie până în 16 aprilie, între orele 10:00 – 12:30, la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca (Calea Dorobanților, nr.104).

La fiecare întâlnire, după prezentarea temei și discutarea ei se va trece la scrierea efectivă și apoi la discutarea rezultatelor exercițiului de scriere creativă din ziua respectivă. Astfel, alături de dezbaterea teoretică, se face și necesarul exercițiu efectiv de scriere a unei proze.

Finalul ciclului de inițiere în scrierea creativă îl constituie obținerea câte unei proze originale din partea fiecărui participant. Toate creațiile vor fi ulterior publicate pe blogul personal al lui Ovidiu Pecican.

Ovidiu PECICAN, membru al Uniunii Scriitorilor, filiala Cluj, este autorul a peste cincizeci de cărți publicate: romane, dar și volume de povestiri, poezie, teatru și interviuri.

Înscrierile se realizează la adresa teatrulpuck@yahoo.com până la 1 martie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj