Dezvăluiri şi poveşti uimitoare la „Ele au reuşit Cluj”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Conferinta Ele au reusit Cluj-Napoca (2)13 femei antreprenor și-au dat întâlnire la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a treia ediții a conferinței ”Ele au reușit”. Evenimentul, organizat de Elite Business Women a avut loc pe 19 octombrie și a adus în fața celor peste 150 de participanți, 13 femei de succes, care au vorbit despre antreprenoriat, egalitatea de șanse, succese și provocări.

Conferința a fost moderată de Bianca Tudor, fondator Elite Business Women şi totodată, unul dintre speakeri, alături de: Aurelia Cristea, parlamentar, membru al Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor, Genoveva Hossu, owner Ingeno Premium, Laura Opriș, managing partner la Communication ON, Sigina Luca, manager Eventos și Luna Cleaning, Ramona Mîndru, owner Catwalk, Loana Comșa, psiholog, Aneta Neagomir, owner Galeria de Idei, Daniela Maier, CEO Maier Studio și vicepreședinte al Ordinului Arhitecţilor din România filiala Transilvania, Camelia Iusco, partener fondator al societății de avocatură Codrean Iusco și Asociații, Alexandra Stoica, manager executiv la Transylvania Energy Cluster – TREC, Adelina Chișu, marketing manager EBS Romania şi Oana Stan, owner Techir.

„Cea de-a treia ediție a conferinței ”Ele au reușit” s-a remarcat prin apetitul participanților de a interacționa cu speakerii, dar și prin interesul față de modele de business și rețete, pentru a-și dezvolta afacerile. Contextul economic actual este mult mai bun în ţări ca Finlanda sau Irlanda, unde finanţarea pentru antreprenoare vine de la Camera de Comerţ şi de la marile companii private. Noi nu mai trebuie să fim singure când avem probleme, ci unite, pentru a convinge autorităţile să adopte programe pentru femeile antreprenor, să avem o putere mai mare pentru a face presiuni asupra acestora”, a declarat Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Conferinta Ele au reusit Cluj-Napoca (10)Cel mai emoţionant discurs al serii, „Forţa succesului vine din dragoste”, a fost cel susţinut de fostul ministru pentru Dialog Social, deputatul Aurelia Cristea, care a dezvăluit detalii din copilăria marcată de violenţă domestică:

„Am fost de multe ori nevoită să îmi iau ghiozdanul şi să dorm prin vecini pentru a nu asista la scenele cauzate de un tată alcoolic și violent….Închideam ochii şi îmi imaginam cum o să fie casa mea, cum îmi voi creşte eu copiii, cu dragoste şi respect faţă de semeni, faţă de noţiunile de bine, dreptate, credinţă. Şi exact aşa a fost, am muncit, m-am ambiţionat, am trecut peste toate greutăţile, iar cele două fete ale mele sunt astăzi bucuria vieții mele. Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o? Că singura bariera este cea pe care ţi-o (im)pui, că nu trebuie să îţi dea alţii şanse, trebuie să ţi le creezi! Judecându-mă după provenienţa socială, după copilăria avută, nimeni nu mi-a dat nicio şansă. Şi totuși am continuat să cred că pot, să depăşesc mereu aşteptările tuturor și aşa am ajuns să vă vorbesc acum, aici, și să fiu una dintre cele care…au reuşit!”.

Conferinta Ele au reusit (9)Tonul cald a fost continuat de Laura Opriş, al cărui discurs cu tente personale a fost presărat cu umor şi ironie fină şi, binenţeles, cu bine cunoscuta creativitate şi îndemn la acţiune al „oamenilor de PR”. ”Fii atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău și fii pregătită în momentul în care ți se oferă o oportunitate. Mi-a plăcut dintotdeauna să ajut oamenii să devină cunoscuţi și asta fac acum”, a îndemnat Laura Opriș.

Decoratorul Genoveva Hossu s-a dovedit dinamică, inovativă, asemeni afacerii pe care o conduce, a trecut direct la întrebările din public, generând interactivitate. ”A fost minunat și m-am simțit minunat. De la primul pas în sala de conferință, de la prima strângere de mână și primul schimb de priviri cu cele câteva zeci de doamne – antreprenoare cu experiență sau cele aflate la început de drum, am știut că sunt, din nou, cu „oamenii potriviți la locul potrivit”. Ne-am conectat într-un mod atât de special, încât cuvintele nu l-ar putea cuprinde. Și-am inspirat: Ele pe mine și eu pe Ele, în cel mai sincer, viu și memorabil dialog de până acum. Mulțumesc, “Ele au reușit””, a mărturisit Genoveva Hossu.

Conferinta Ele au reusit Cluj-Napoca (7)Sigina Luca, una dintre cele mai tinere şi frumoase antreprenoare din Cluj, care manageriază în prezent patru afaceri, a ridicat problema slabei reprezentări a femeilor în societate: „Suntem, într-adevăr, norocoase: nu trăim în perioada în care au trăit mamele și bunicile noastre, cu drepturi atât de limitate pentru femei. Cu toate acestea, avem o mică problemă pe care statisticile ne-o arată ca fiind ingrijorătoare: femeile nu ajung să domine nici o profesie nicăieri în lume – din 190 de țări cu doar 9 femei președinte, din toate camerele parlamentare, doar 13% dintre locuri sunt ocupate de femei, și doar 12% dintre pozițiile de top management din lume sunt ocupate de femei și aceste cifre nu s-au schimbat din anul 2002. Care este atunci mesajul pe care îl transmitem femeilor alături de care lucrăm, ce mesaj ne transmitem până la urmă nouă înşine?”.

Conferinta Ele au reusit Cluj-Napoca (3)Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenor, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre ce le-a adus succesul. Totodată, scopul acestei comunități este de a crea împreună afaceri profitabile, de a lega parteneriate și de a antrena și a crește know how-ul și experiența membrelor ELITE în cadrul Atelierelor de Antreprenoriat.

Conferința ”Ele au reușit” a fost organizată de Elite Business Women și Communication ON, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Cluj-Napoca, în parteneriat cu: Centrul de Cultură Urbană Casino, BCR, REfresh Print, Demmers Teehaus, Vanilla Events, Techir, Artsilber, Plantum.ro, Duran Art, Flori de Lux, Catwalk, Artizan Pizza și Eventos.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj