Dezbatere publică:FINANȚAREA ÎN MASS-MEDIA CLUJEANĂ

finantarea in mass mediaClujul Elitelor și Valorilor vă invită să luați parte la dezbaterea publică pe tema: FINANȚAREA ÎN MASS-MEDIA CLUJEANĂ. 

Necesitatea unui cadru de dezbatere al elitelor și valorilor se simte din ce în ce mai pregnant în contextul psihosocial actual. O agoră în care personalitățile marcante, ideile îndrăznețe, părerile pertinente, soluțiile constructive să poată fi preluate pe plan național și să genereze, în final, schimbarea pozitivă de care România are acum nevoie.

În cadrul dezbaterii vor fi atinse următoarele aspecte:

• Modalităţi de finanţare / finanţarea în campanie electorală

• Legalitate / ilegalitate în privinţa finanţării mass-mediei de către mediul politic

• Care sunt condiţiile finanţării?

Dezbaterea va avea loc miercuri, 10 septembrie, ora 17.00, în sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca.

Participă invitați de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Universitatea „Babeș-Bolyai”, reprezentanți din mass-media clujeană, presă scrisă și audio-vizual, mediul politic-administrativ, juridic și ONG-uri:

Programul de dezbateri „Clujul elitelor și valorilor” creează o comunitate – un circuit de interacţiune și împărtășire directă, vie, imediată și adaptată nevoilor concrete și reale ale fiecărui participant. Proiectul Clujul elitelor și valorilor este o reţea a comuniunii, integrării, comunicării şi împărtăşirii de nevoi, soluţii şi valori fundamentale definitorii pentru condiţia umană şi calitatea superioară a vieţii comunitare.

Articole Noi