Deputatul Steluţa Cătăniciu a părăsit PNL. Pleacă în partidul lui Tăriceanu

cataniciuDeputatul clujean, Steluţa Cătăniciu (PNL) şi-a depus demisia din Partidul Naţional Liberal şi se va alătura Partidului Liberal Reformator.

La congresul PNL ce a vut loc la sfârşitul lunii iunie, deputatul clujean declarase că este împotriva fuziunii PDL-PNL, astfel că acum a decis să părăsească oficial PNL.

Acest lucru a fost confirmat de către  preşedintele interimar al PNL Cluj, vicepreşedintele PNL Marius Nicoară care a declarat pentru ziuadecj.realitatea.net că: „Într-adevăr, Steluţa Cătăniciu şi-a depus astăzi demisia din partid. Am avut o discuţie cu dânsa şi categoric e o pierdere pentru noi. Ea a plecat din PDL şi a venit la noi pentru că n-a fost mulţumită în acel partid şi această fuziune, în urmă căreia ar fi redevenit colegă de partid cu cei de acolo a fost de nedigerat pentru dânsa. Repet, e pierdere pentru noi, dar asta e, viaţa merge mai departe”.

Steluţa Cătăniciu nu este singurul politician care îşi părăseşte partidul deşi a fost votat de cetăţeni să ocupe o funcţie ca membru al partidului din care au plecat. În aceea situaţie se află şi Adrian Gurzău, Ioan Moldovan şi Vicenţiu Irimie.

Sursă foto: www.facebook.com

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi