Cum îi atrage OSUBB pe viitorii studenţi la Cluj? Vizite în facultăţile UBB şi distracţie cât cuprinde

waterslide 2Sute de elevi de clasa a XI-a au participat  în acest an la JSU 2014 (Junior Summer University) organizat de OSUBB Cluj-Napoca (Organizația Studenților din Universitatea “Babeș-Bolyai”), aceştia au văzut cu ochii lor ce înseamnă viaţa de student, dar s-au şi distratpe cinste.

„Astăzi a fost organizat în incinta Haşdeu un waterslide.  Am adus toate materialele necesare, iar la început a fost o bătaie cu apă şi apoi a urmat waterslide-ul. Au participat în jur de 230 de elevi”, a declarat Mădălina Gavril, PR OSUBB.

Mai exact, la JSU 2014 au participat elevi veniţi din diferite colţuri al ţării precum: Piatra Neamţ, Suceava, Galaţi, Târgu Mureş, dar şi alte oraşe.

„Elevii au participat pe parcursul acestei săptămâni la diferite activităţi în cadrul cărora au avut ocazia să viziteze facultăţi din cadrul UBB precum şi căminele, au participat şi la cursuri, iar luni şi marţi vor susţine un examen. Am vrut să le arătăm capacităţile UBB, ce înseamnă viaţa de student, ce are Clujul să le ofere şi în special UBB pentru ei, viitori studenţi”, a mai spus Mădălina Gavril.waterslide 3

În această seară tinerii vor participa la un alt eveniment organizat de OSUBB Cluj-Napoca este vorba de  un treasure hunt cu anumite puncte prin oraş. Oprirea finală va fi pe Cetăţuie de unde vor putea admira oraşul şi unde vor fi aşteptaţi cu multe alte surprize.

Junior Summer University” este un proiect educațional de tineret, implementat de Organizația Studenților din Universitatea “Babeș-Bolyai” (OSUBB) şi se va încheia joi, 31 iulie 2014.

 Sursă foto:www.facebook.com

waterslide waterslide 1

Articole Noi