Dan Tarcea, mesaj de la Cluj pentru premierul anchetat al României: „Ponta, demisia!”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tarcea dan pnlCopreşedintele PNL Cluj- Napoca, Dan Tarcea a transmis un comunicat prin care cere demisia premierului Victor Ponta şi de la conducerea Guvernului României. Toate acestea din cauza anchetei procurorilor DNA. Redăm mai jos comunicatul transmis: 

Partidul Social Democrat nu merită un președinte anchetat de DNA. Așa că de ieri are un un interimar care îl conduce. Premierul Victor Ponta s-a auto-suspendat din funcțiile  politice deținute  în  PSD, declarând  că  “nu  vrea  să  afecteze  imaginea partidului”. Din păcate, auto-suspendarea din funcțiile deținute în PSD pentru a se pune,  chipurile,  la  dispoziția  Justiției reprezintă  doar  o  gargară politicianistă ieftină. Ponta rămâne premier și va participa la ședințele PSD, după cum chiar cea care a rămas să conducă partidul a anunțat  public.  Este clar  că cel  care deţine funcţia de premier conduce prin resursele bugetare și partidul. Iar Rovana Plumb este la fel de servilă pe lângă Ponta cum era Emil Bobu pe lângă Ceaușescu.

Deci  asistăm cu toții  la un sacrificiu,  însă unul de imagine,  o aroganță ieftină, pentru că Ponta rămâne în continuare la butoane. Gestul său nu arată altceva înafara faptului că România ar merita un premier anchetat și urmărit penal de către DNA.  Unul  care  aduce  țării  doar  un dezastru  de  imagine,  un plagiator  și  un inconsecvent  în  declarații  și  măsuri  economico-sociale.  În  plus,  cum  să-și  facă Justiția datoria  din  moment  ce  Ponta  beneficiază  de supra-imunitate,  atât  ca deputat, cât și ca șef (în guvern) al șefilor Justiției – ministrul și Procurorul General– doi indivizi care și-au dat dovada obedienței până acum?

Un om politic ar trebui să pună mai presus de interesele persoanele și de partid interesele  și imaginea României.  Așa  că  demisia  (și  nu  auto-suspendarea)  dinfuncția  de  premier  și din cea  de  deputat reprezintă  gesturi  de  bună  credință acceptabile  din  partea  lui  Victor Viorel  Ponta.  Singurul  semnal cu  adevărat bărbătesc pe care-l așteptăm, noi cei de la Cluj, din partea lui Victor Viorel Ponta este ca el să-și dea demisia din toate funcțiile și pozițiile deținute și să se pună la dispoziția  Justiției.  Imaginea partidului  său nu poate  fi  mai presus de imaginea României. Ponta, demisia!

Dan Tarcea Copreședinte PNL Cluj-Napoca

 

3 COMENTARII

 1. Panglicari în ale tarii, care joaca ca pe funii,
  Masti cu toate de renume din comedia minciunii?
  Au de patrie, virtute, nu vorbeste liberalul,
  De ai crede ca viata-i e curata ca cristalul?
  …………………………………………………………………
  Toti pe buze-având virtute, iar în ei moneda calpa,
  Quintesenta de mizerii de la crestet pâna-n talpa.
  Si deasupra tuturora, oastea sa si-o recunoasca,
  Isi arunca pocitura bulbucatii ochi de broasca…
  Dintr-acestia tara noastra îsi alege astazi solii!
  Oameni vrednici ca sa saza în zidirea sfintei Golii,
  In camesi cu mâneci lunge si pe capete scufie,
  Ne fac legi si ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.”
  MIHAI EMINESCU

 2. Boule, Iohannis si Basescu au candidat si au castigat alegerile cu procese penale pe rol si, dupa aceea au fost albiti de justitia corupta, obedienta, incompetenta si abuziva din Romania. Iar tu, ca un adevarat basisto-iohannist, ceri demisia cuiva caruia i s-a facut un dosar politic bazat pe inventii, nici macar pe banuieli… Ce sa mai vorbim de suspiciuni rezonabile ca de INDICII TEMEINICE nici nu poate fi vorba. Este clar pentru toata lumea: Iohannis, presedintele turist, a dat ordinul „VREAU GUVERNUL MEU!” si cu asta basta.

 3. Domnule tap, in calitate de europarlamentar, dar si pasionat veterinar si crescator de mioare, ma bucur sa am acest schimb de experienta cu.. Problema rampei de gunoi de la Cluj cu toate implicatiile sale deschide si oportunitati noi de business.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj