Dacian Makszin a primit o Diplomă de Excelenţă din partea cetăţenilor comunei Floreşti. Sunteţi minunaţi floreşteni!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

dacian diplomaDupă-amiaza asta a fost minunată. Şi nu, n-am să bat obrazul nimănui în acest articol pentru că nu vreau să stric ceva frumos. Am avut onoarea să fiu invitată de câţiva floreşteni la un suc şi nu pot să spun decât că aceştia devin din ce în ce mai uniţi, mai minunaţi. 

Cu sau fără buletin,

De satu-n care trăiești,

Mulți sunt cei ce te susțin,

Pentru ei exemplu ești.

Campion la sport și-n viață,

O mândrie pentru noi,

Locul unu stă în față,

Noi venim pe locul doi.

Să găsesc cuvinte-i greu,

Să transmit a noastră stare,

Pentru noi vei fi mereu: CETĂȚEANUL DE ONOARE!

Au vrut să îşi arate recunoştinţa, bucuria şi mai ales să îi spună lui Dacian Makszin cât sunt de mândri că este cetăţean al acestei comune şi poartă numele ei peste hotare în competiţii internaţionale de tenis de masă.

Exact aşa au făcut. Unul dintre cetăţeni, a scris o poezie pe care i-a citit-o lui Dacian. A fost modul său de a-şi manifesta aprecierea. Dacian Maksin a primit o Diplomă de Excelenţă din partea comunităţii floreştene precum şi mici atenţii şi chiar dacă nu au fost foarte mulţi floreşteni prezenţi, cei de faţă i-au transmis aprecieri şi felicitări din partea întregii comunităţi.

De fapt întâlnirea a fost pusă la punct foarte repede, iar Dacian Makzin a avut o supriză să vadă că la întâlnire îl aşteaptă mai multe persoane.

Totodată, pentru că se apropie Cluj Blues Fest, organizatorii au anunţat deja că: „Sala de concerte din cadrul Muzeul Etnografic Cluj, este echipată pentru accesul persoanelor cu handicap motor. Noi, organizatorii Cluj Blues Fest 2015, invităm persoanele cu nevoi speciale la eveniment. Sunteţi invitaţi, vă rugăm să ne contactaţi. Locuri de parcare asigurate, asistenţă de specialitate şi gratuitate”, Dacian a primit o invitaţie pentru două persoane la acest festival chiar din partea unuia dintre organizatori. 

dacian diploma 1 dacian diploma 2

Vă reamintim faptul că Dacian Makszin a câştigat o MEDALIE DE AUR LA INDIVIDUAL: Jocurile Mondiale IWAS Soci Rusia 2015. Totodată, Dacian Makszin ne-a dezvăluit că va participa şi la campionatul european ce va avea loc în Danemarca weekendul viitor.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Dacian.Se pare ca daca sr vrea se poate.Primarul nu a reusit să facă acest lucru ca îl meritai demult.Noroc cu florestenii tai iubitori si recunoscători.Felicitări si lor si tie.Si multa baftă în continuare.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj