Cursuri de tenis pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii. Află cum te poţi înscrie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
catalin maris
Sursă foto: www.facebook.com

În cadrul manifestărilor prilejuite de statutul de Capială Europeană a Tineretului, vă invităm începând cu data 21 iulie 2015 în Parcul Sportiv Universitar ”Prof. Dr. Iuliu Hațieganu” la un eveniment organizat pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

 
Organizatorul acestui eveniment este Cătălin Mariș,  a cărui fotografie cu scaunul cu rotile purtat de mulțime la concertul Prodigy de la Electric Castle a fost una dintre cele mai apreciate ale festivalului. 
Evenimentul constă într-un curs gratuit de tenis de câmp care se va desfășura pe o perioadă de 4 zile pe terenurile de zgură ale Parcul Sportiv Universitar ”Prof. Dr. Iuliu Hațieganu. Cursul este dedicat persoanelor cu dizabilități motorii de orice vârsta. În perioada 21-25 iulie participanții vor avea la dispoziție tot echipamentul necesar pentru practicarea tenisului de câmp (cărucior special, rachetă, mingi, etc.) și vor fi îndrumați de un profesor/jucător național din Italia.
Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să se înscrie pe Facebook la evenimentul ”Sport fara limite” unde să lase un mesaj cu gradul dizabilității (ex. tetraplegie, paraplegie), nivelul leziunii, înălțime și greutate pentru a se verifica disponibilitatea și pentru pregătirea echipamentului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj