CTP Cluj-Napoca anunţă modificări. Lucrările de pe Memorandumului împiedică transportul în comun.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

autobuz ctpReprezentanţii Companiei de Transport Cluj-Napoca au anunţat că va fi suspendată temporar staţia de autobuze şi troleibuze de pe strada Memorandumului.

Această măsură va fi pusă în aplicare de la 1 aprilie 2015 şi este vorba mai exact de staţia dinspre Centru înspre cartierul Mănăştur, iar motivul este unul evident, lucrările ce se desfăşoară pe strada Memorandumului.

Conforma reprezentanţilor CTP, va fi înfiinţată o staţie provizorie pe strada Moţilor, între strada Emil Isac şi semafor pentru liniile de troleibuze 1 şi 25, dar şi pentru autobuzele cu numărul 9 şi 52.

Deoarece spatiul pentru aceasta statie este redus, liniile de autobuze 19, 29 si 42 vor avea traseul deviat din P-ta M.Viteazul pe str. J. Curie – 21 Decembrie 1989 – P-ţa Unirii (traseul de bază este pe str. Regele Ferdinand);

-Se prelungeste alveola statiei „Sora” pana la str. J. Curie, astfel incat noua locatie va deservi liniile 3, 4, 5, 6, 7 de troleibuze, respectiv 19, 24, 24B, 29, 30, 32B, 42 de autobuze, au transmis reprezentanţii CTP Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj