Boc la CJ Cluj: Trebuie rezolvată problema rampei de gunoi. Toate gunoaiele vin la Cluj-Napoca

boc la CJPrimarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a fost prezent, astăzi la şedinţa de Consiliu Judeţean şi le-a cerut consilierilor să ia cât mai repede o decizie în privinţa amenajării unei rampe de gunoi provizorii.

Edilul le-a atras atenţia consilierilor asupra faptului că la acest moment, toate gunoaiele din judeţ sunt aduse la Cluj-Napoca şi este necesară o rampă de gunoi provizorie, pentru ca locuitorii să nu rămână cu gunoaiele la uşă.

Emil Boc le-a explicat consilierilor că au două opţiuni. Fie cumpără terenul respectiv şi în felul acesta Consiliul Judeţean Cluj este proprietar de drept, fie va construi fără acordul Primăriei Feleacu rampa provizorie căci există o hotărâre prin care le-a fost dat în administrare cu titlu gratuit terenul respectiv. În plus toate avizele necesare au foat acordate şi este de acord cu acest lucru şi finanţatorul.

Comuna Feleacu a dat Consiliului Judeţean în administrare gratuită terenul, dar nu chiar GRATUIT!

Preşedintele Consiliului Juţean Cluj a dat dreptate primarului şi a explicat puţin situaţia la acest moment legată de terenul pe care va fi realizată această rampă de gunoi provizorie. Situaţia este mai complicată decât ar fi crezut cu toţii asta pentru că deşi terenul a fost dat în administrare cu titlu gratuit către Consiliul Judeţean Cluj tocmai în acest scop, Primăria Feleacu cere bani, astfel că a deschis un proces în instanţă în acest sens. Instanţa a respins apelul făcut de Primărie, iar hotărârea ce oferă în administrare cu titlu gratuit a rămas în vigoare.

Majoritatea consilierilor judeţeni doresc să cumpere acest teren.

Consilierul Judeţean PNL, Mihai Seplecan a ţinut să îi mulţumească lui Emil Boc pentru prezenţa la şedinţă şi să amintească sesizările făcute de el de ceva vreme.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu a specificat faptul că niciun ban european pe acest proiect nu va fi pierdut, ba mai mult, au fost obţinuţi banii pentru închidere.

Articole Noi