Creșa de pe Aleea Meziad va fi extinsă.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Sursă: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/
Sursă: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/

Creșa de pe Aleea Meziad se extinde cu fonduri locale și guvernamentale. 

Am primit astăzi la Primărie vizita dlui Attila-Zoltán Cseke, ministru al dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, alături de care am semnat contractul privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții SA, a amplasamentului (clădire cu destinație de creșă și teren aferent) pentru obiectivul de investiții „Extindere creșă Sp+P+E cu un corp cu destinația de creșă și spații administrative aferente funcțiunii de creșă, branșamente de utilități și deviere rețea edilitară subterană de apă, Aleea Meziad, nr. 4”, declară pirmarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Creșa de pe Aleea Meziad se extinde cu fonduri locale și guvernamentale.  

Proiectul presupune extinderea creșei existente „Ursulețul” prin construirea unui nou corp de clădire în care se vor amenaja săli de joacă și activități, grupuri sanitare, săli de dormit pentru copii și alte facilități.
Viitoarea creșă va avea o capacitate de 90 locuri, pentru 6 grupe de copii de vârstă antepreșcolară.
creșă Aleea Meziad
Clădirea este construită pe o suprafață de 598 mp, cu un teren de 3867 mp. De asemenea, vor fi amenajate două terase circulabile verzi, înierbate, iar accesul la fiecare nivel va fi facilitat de lift pentru persoane, precum și ascensor montcharge pentru alimente.
Nivelul calității vieții la Cluj poate fi crescut doar prin proiecte care vin în ajutorul cetățenilor. Așadar, le aduc aminte tuturor că vom acționa pe principiul „niciun cartier fără școală, creșă, grădiniță, parcuri” pentru a ne asigura că direcția de dezvoltare este una similară orașelor europene. Valoarea totală a investiției este de 10.742.995,09 lei din care 4 mil. lei de la bugetul local, iar restul sunt sume preluate de către C.N.I. S.A., a  explicat Emil Boc.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj