Create.Act.Enjoy, o aventură culturală curajoasă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

createCreate.Act.Enjoy este o aventură. Iar o aventură presupune curaj, iniţiativă şi optimism: cinci tineri, de profesie actori, regizori și fotografi care s-au întâlnit în 2011 şi au început să lucreze împreună.

 powered by DISPERSIE@Răspândim Idei

Scopul principal al asociației noastre este de a contribui activ la definirea culturii independente în România. Căutăm în permanenţă metode noi de lucru, bazându-ne pe resursele societăţii contemporane.

Activitatea noastră acoperă atât o suprafaţă artistică foarte întinsă (spectacole de tip performance, devised theatre, teatru-dans, teatru alternativ, film), cât şi activităţi sociale şi comunitare (terapie prin artă, organizare de evenimente, team-building-uri, campanii, flash-mob, sau conceperea de spoturi publicitare).

Într-un an şi jumătate de la înfiinţare, Asociația Create.Act.Enjoy a realizat două spectacole de teatru, prezentate la festivaluri naţionale şi internaţionale (International Theatre Festival of Kerala India, International Theatre Festival „Faces Without Masks” Macedonia, Iaşi Fringe Festival, Sibiu Fringe Festival, ş.a.) şi lungi turnee naţionale. Scurtmetrajele realizate de regizorul Cristian Pascariu au participat la festivaluri de renume ca: TIFF, Cannes Film Festival, Abu Dhabi Film Festival.

Asociația Create.Act.Enjoy este formată din:

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj