Congresul de Medicină Dentară Transilvania se va desfășura la Cluj-Napoca în acest an.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
congres de medicina dentaraCongresul de Medicină Dentară Transilvania se va desfășura la Cluj-Napoca în acest an, în perioada 8-10 octombrie. Evenimentul se află la a VI-a ediție.
 
Stomatologia este domeniul medical în care tehnologiile inovative sunt percepute cu ușurință de pacienți și actul medical are multiple componente estetice pentru care pacienții pot opta. În acest sens, cel mai potrivit cadru de perfecționare pentru specialiștii din domeniul medicinei dentare este un congres de elită cu o tematică adecvată.
 
Tema generică a acestui congres este „implementarea tehnologiilor inovative în stomatologia românească și analiza critică a impactului acestui progres asupra ofertei și asupra cererii de servicii medicala stomatologice”. Vorbind despre nou, despre inovativ și despre viteza de implementare pe piața de servicii a acestor noutăți vorbim despre tinerii medici dentiști. Și aceasta se întâmplă în acest an în Cluj-Napoca, capitală europeană a tineretului.
 
Accesibilitatea populației la servicii de medicină dentară este foarte redusă datorită impedimentelor de ordin economic și legislativ. Acest aspect afectează atât pacienții cât și medicii tineri. Între pacienții nemulțumiți de accesibilitatea serviciilor stomatologice și medicii decepționați există o strânsă corelație. Congresul de Medicină Dentară Transilvania va fi și o oportunitate de a dezbate și de a găsi soluții pentru aceste probleme.    
 
Vor fi lectori la congres, personalități recunoscute din România și din străinătate. Medicii din mediul privat vor face prezentări orale despre munca lor și despre problemele întâmpinate. La fel ca în anii precedenți, această secțiune de mare atractivitate și succes este dedicată predilect tinerilor medici dentiști.
 
Secțiunea legislativă va dezbate modul de finanțare de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate a serviciilor stomatologice și premisele implementării unui program național de sănătate orală.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj