COMPETIȚIE DE STREETBALL, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Streetball Iulius Mall ClujIubitor de sport? Te invităm în acest week-end la Iulius Mall Cluj, acolo unde se va desfășura o competiție de streetball, cu demonstrații și concursuri pentru public. Jucătorii de baschet vor face spectacol cu driblingurile și schemele lor de aruncat la coș.

Sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 iunie 2019, circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour ajunge la Cluj-Napoca și transformă terasa exterioară a food court-ului Iulius Mall în teren de baschet. Atmosferă energică, muzică antrenantă, distracție nelimitată și multe meciuri de streetball vor fi elementele cheie ale unui week-end dedicat pasionaților de sport.

Duelurile de baschet 3×3 se vor desfășura în ambele zile, clasificate pe categorii de vârstă. Concurenții vor oferi un adevărat show cu ajutorul trucurilor celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, miza lor fiind acumularea cât mai multor puncte, care contează în clasamentul mondial. Și asta pentru că, începând cu ediția Tokyo 2020, acest sport este disciplină în cadrul Jocurilor Olimpice.

La rândul său, publicul va avea parte de povocări tematice și concursuri cu premii,demonstrații susținute de jucători profesioniști și o atmosferă de competiție.

Superbet Cluj Streetball face parte din programul FIBA 3×3 și este organizat cu sprijinul Iulius Mall Cluj, fiind un eveniment care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea sportului în aer liber.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj