Competiție de pisici la Iulius Mall – 100 de pisici din rase deosebite vor participa la WCF International Cat Show.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Competiție de pisici la Iulius Mall – 100 de pisici din rase deosebite vor participa în acest weekend la WCF International Cat Show.

Ce faci weekend-ul acesta? Dacă ești în Cluj, consideră-te unul dintre norocoșii care au ocazia să vadă WCF International Cat Show.

Este o competiție dedicată felinelor, care va avea loc la Iulius Mall Cluj unde vor fi prezente peste 100 de pisici, din 21 de rase.

Jubileul WCF sărbătorește 10 ani de la prima ediție din România. Vino să vezi cele mai aristocrate feline, în Iulius Mall!

Competiție de pisici la Iulius Mall

British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, 

Bengaleză, Abisiniană, Ragdoll, Savannah sunt câteva dintre rasele de pisici pe care clujenii le vor putea vedea în Iulius Mall. 

Sâmbătă și duminică, 18 – 19 mai 2024, în intervalul orar 10.00 – 20.00, 100 de exemplare de feline vor concura în cadrul WCF International Jubilee Cat Show.

În prima parte a zilei, începând cu ora 10:00, în fiecare zi, va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea celor selecționate pentru a participa în finală.

Ulterior, va fi arbitrajul de ring, separat pentru adulți și pui. În a doua parte a zilei, de la ora 17:00, va avea loc etapa Best in show.

Finaliștii celor patru categorii se vor prezenta în fața juriului, care va alege câștigătorii zilei. 

Accesul în cadrul evenimentului este gratuit.

Ediția este una specială deoarece competiția aniversează 10 ani de la prima ediție a WCF International Cat Show din România. 

Pisicile participante sunt aduse din 8 țări, iar arbitrii internaționali vin din Franța, Germania, Olanda, Ungaria și România.

Fiind ediție jubiliară, expoziția este pe calendarul internațional cu puncte duble WCT Best CAT pentru participanți, față de expozițiile normale.

Fermecătoare și mai ales iubitoare, pisicile vă așteaptă în Iulius Mall Cluj, în acest weekend! 

Citește mai multe din „Divertisment și timp Liber”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj