Concurs! Hai cu noi la Retro L’Amour!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Bilete Retro L’Amour, gratis. Avem un concurs pentru tine! Hai cu noi la concertul mult așteptat de clujeni.

Retro L’Amour este un concert de muzică dedicat melodiilor îndrăgite din anii ’80, ’90 și până în prezent care are loc pe 27 iulie 2024 la BT Arena din Cluj-Napoca.

Regulament Concurs pentru bilete Retro L’Amour, gratis

 1. Organizatorul concursului

Concursul este organizat de publicația online Cluj24h.ro (calitate de partener media) în parteneriat cu L’Art Production (organizator al concertului) cu scopul de a promova concertul Retro L’Amour care va avea loc pe data de 27 iulie 2024 în cadrul BT Arena din Cluj-Napoca. 

Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii.

 1. Locul de desfășurare a concursului

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina de facebook Cluj24h .

 1. Perioada de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 20 mai – 15 iunie 2024 (inclusiv). Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul aplicației random.org, în data de 15 iunie 2024. Dacă premiul nu a fost oferit, perioada poate fi prelungită.

 1. Condiții de participare

Fiecare participant trebuie să respecte următorii pași pentru a se înscrie la concurs:

 • Să aprecieze pagina Cluj24h
 • Să aprecieze pagina L’Art Production
 • Comentariu la postarea concursului cu artistul preferat dintre invitații Retro L’Amour și tag persoanei cu care vrei să te distrezi  pe 27 iulie la BT Arena.

Invitați Retro L’Amour:Boney M alături de Lizz Mitchell, Lian Ross, Admiral C4C și Dr. Alban.

Premiul concursului: bilete Retro L’Amour gratis

 1. Premiile oferite

Premiile oferite constă în 2 Bilete la concert pentru tine și, cine vrei tu ca să te simți cât mai bine! Anunță-ți prietenii să participe și să urmeze pașii, să-ți dea tag și să-ți crească șansele de câștig. 

 1. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. 

 1. Anunțarea câștigătorilor

Câștigătorul va fi extras prin aplicația random.org, dar va primi biletele după ce a fost realizată verificare:

aprecierilor pe pagini

avem răspunsul la întrebare, în comentariu

tag-ul persoanei cu care vrei să mergi. 

Vom centraliza lista tuturor participanților, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, dar și prin mesaj privat.

Cei care nu au obținut bilete în urma concursului le pot achiziționa prin următoarele surse: Extasy.ro , Entertix.ro și Iabilet.ro

 1. Intrarea în posesia premiilor

După ce a fost realizată extragerea, făcută verificarea îndeplinirii cerințelor precum și contactarea câștigătorului în privat, ai 24 de ore să ne răspunzi pentru identificare și transmiterea biletelor în format electronic. 

În caz contrar, vom executa o altă tragere la sorți iar premiul va fi înmânat unui alt câștigător care îndeplinește cerințele. 

 1. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă, respectând regulamentul prezent. 

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie mobilă sau a reţelelor de Internet.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate ori în cazul în care câștigătorul nu răspunde la mesajul privat.

Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un mesaj/răspuns al participantului la concurs dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.

Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

 1. Contact

Mesaj privat pe pagina de Facebook a Cluj24h. Organizatorul concertului, L’Art Production nu este responsabil de eventualele nereguli sau nemulțumiri ale participanților. 

Citește mai multe din „Divertisment și timp liber”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj