Clujenii vor avea linii de autobuze între 3 cartiere când vor fi cumpărate cele 40 de autobuze

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

M21Consilierii locali au aprobat în şedinţa de astăzi majorarea capitalului social al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca. Banii vor merge pentru cumpărarea celor 40 de autobuze. 

Mai exact, este vorba de 49.626.600 lei fără TVA, contravaloarea celor 40 de autobuze ce urmează a fi achiziţionate.

Înainte de aprobarea acestui proiect, consilierul local, Bîldea Ioan a ţinut să reamintească de propunerea sa prin care a cerut implementarea unor linii de transport între cartiere. Acesta a cerut linii directe între cartierele Grigorescu – Gheorgheni şi Zorilor – Gheorgheni.

Primarul Emil Boc l-a asigurat pe consilier că acesta lucru va fi implementat imediat ce Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca va intra în posesia celor 40 de autobuze. Ba mai mult, acesta a avut deja o discuţie cu privire la acest aspect cu directorul CTP Cluj-Napoca, Liviu Neag.

Primarul, Emil Boc a spus:

” Să nu vă închipuiţi că aceste autobuze vor înlocui alte 40 de autobuze din parcul auto al CTP. Sunt câteva uzate şi vor fi înlocuite, dar astăzi funcţionăm conform standardelor legale. Vor fi înlocuite câteva care sunt mai vechi, dar nu 40. Unele vor merge pentru linii noi”.

Un alt consilier local a ridicat problema tapiţeriei spunând că vara este neplăcut faptul că se murdăresc repede. De altfel acestea nu sunt curăţate în măsura în care ar trebui.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj