Cluj-Napoca: polițiștii continuă activitățile preventive.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca Secțiile 1-7, Biroul pentru Centru Universitar și Biroul Rutier au acționat în zona centrală a municipiului și pe principalele artere, cu scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului rutier, dar și combaterea răspândirii virusului Covid-19.

Cluj actiuni preventive Covid-19

În intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii au acționat în Piața Mărăști și zona centrală, fiind legitimate 170 de persoane și verificate 84 de autovehicule.

De asemenea, au fost controlate 14 societăți comerciale fiind verificat modul în care acestea respectă reglementările în vigoare.

Abaterile constatate au impus aplicarea unui număr de 87 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pentru nerespecatea prevederilor legale instituite în contextul pandemiei, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale.

Pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, polițiștii rutier au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu OUG 195/2002R., iar pentru alte abateri de la prevederile în vigoare au fost aplicate 7 sancțiuni.

Acțiunile polițiștilor au continuat în intervalul orar 23.00-01.00, fiind instituite filtre rutiere pe principalele artere de circulație din întreg municipiul.

În acest context, au fost legitimate 54 de persoane și oprite pentru control 34 de vehicule.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, 19 dintre acestea pentru nerespectarea Legii 55/2020. În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au acționat în vederea verificării respectării normelor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, valorilor și protecția persoanelor, în centrele preuniversitare și universitare de pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind verificate 21 de astfel de obiective.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 8 sancțiuni contravenționale în conformitate cu Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj