Cluj-Napoca: investiție in infrastructura sportiva.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

infrastructura sportiva 5

Investiție in infrastructura sportiva- lucrările de consolidare și reabilitare ale sălii de sport a Colegiului Național „Gheorghe Șincai” au fost finalizate.

Până la începerea anului școlar va fi obținută autorizația de funcționare ISU, astfel încât elevii să poată folosi noua sală de sport cu toate condițiile asigurate.

Investiție in infrastructura sportiva

Obiectivul de investiții a inclus lucrări complexe de consolidare structurală, cu protecția, conservarea și restaurarea tuturor elementelor construcției prin folosirea de materiale compatibile sau similare cu cele existente, reabilitarea arhitecturală şi structurală, precum și dotarea sălii cu mobilier, tabele de marcaj și alte dotări corespunzătoare activităților sportive.

Lucrările efectuate au constat în: – restaurarea clădirii prin refacerea anvelopei cu înlocuirea integrală a învelitorii – reparația fațadelor- consolidarea șarpantei- refacere compartimentari interioare- amenajări exterioare și lucrări conexe necesare eliminării neajunsurilor și degradărilor apărute la nivelul anvelopei clădirii.

Sursă: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/
Sursă: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/

Investiție in infrastructura sportiva – costuri

În total, costul lucrărilor și al dotărilor a fost de 3.464.502,41 cu TVA.

Susținerea educației este cea mai importantă prioritate a Primăriei Cluj-Napoca, astfel că municipalitatea continuă investițiile în școlile din municipiu, precum și susținerea programelor pentru elevi de la bugetul local și prin proiecte cu fonduri europene. Obiectivul este ca toți elevii clujeni să aibă parte de cele mai bune condiții pentru educație și să fie mereu în siguranță.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj