marți, decembrie 5, 2023

Cluj-Napoca: 4 tramvaie noi pe străzile orașului.

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

Cluj-Napoca: 4 tramvaie noi Astra Imperio pot fi întâlnite de azi pe străzile orașului.

Sursă: /www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/
Sursă: /www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/

De astăzi, 28 octombrie, au intrat în circulație primele patru tramvaie noi, model Astra Imperio, fabricate în România. Acestea au capacitate de 300 de călători (36 locuri pe scaune) și dotări de ultimă generație, facilități pentru fotolii rulante sau cărucioare pentru copii, Wi-Fi gratuit pentru călători, sistem de supraveghere video etc.

Primăria a semnat un contract cadru pentru 24 noi tramvaie cu SC Astra Vagoane Călători SA – proiect cu finanțare europeană. Acestea vor continua să fie livrate succesiv, până la finalul anului următor.

tramvaieComponenta verde de mobilitate urbană a reprezentat o linie cheie de finanțare în exercițiul 2014-2020 al Uniunii Europene, motiv pentru care am urmărit să atragem cât mai multe fonduri europene pentru mijloace de transport ecologice precum tramvaiele sau autobuzele electrice. Obiectivul Primăriei este ca întreaga flotă de transport public a orașului să fie electrică până în 2028.

Caracteristici tehnice și alte informații despre noile tramvaie sunt disponibile pe pagina primăriei și www.ctpcj.ro

Articole Noi