5 noi echipamente medicale pentru Spitalul Căi Ferate.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Căi Ferate BiomicroscopCinci noi echipamente medicale achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Căi Ferate.

Consiliul Județean Cluj a achiziționat cinci aparate și echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul Clinic Căi Ferate din Cluj-Napoca.

Este vorba despre o masă de operație electro hidraulică pentru chirurgie, o lampă scialitică cu două brațe, o combină oftalmologică, un biomicroscop și o centrifugă de laborator.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Cu siguranță, aceste noi dotări pe care le furnizăm Spitalului CF din Cluj-Napoca vor facilita întregul proces de diagnosticare și tratare a pacienților. Alături de profesionalismul, priceperea și dăruirea personalului, un act medical de calitate presupune echipamente și aparate ultraperformante cum sunt cele pe care le-am achiziționat acum”.

Căi Ferate centrifuga 1Valoarea aparatelor și echipamentelor medicale ce vor intra în  dotarea unității sanitare aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor este de 146.590 de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj