Cluj Arena, prea săracă pentru a folosi iluminatul arhitectural

cluj-arenaConsilierul local, Bîldea Ioan a primit un răspuns din partea societăţii ce administrează Cluj Arena în privinţa iluminatului arhitectural nefuncţional al stadionului. Concret, iluminatul arhitectural nu funcţionează pentru că nu sunt bani.

„În răspunsul primit de la SC Cluj-Arena, referitor la lipsa iluminatului arhitectural, este specificat negru pe alb că investiţia de 45 milioane euro nu se poate pune în valoare prin iluminat arhitectural, deşi dispune de o astfel de instalaţie, întrucat nu sunt bani”, spune consilierul local, Bîldea Ioan.

„Referitor la adresa dumneavoastră, facem precizarea că principalul motiv pentru care iluminatul exterior al stadionului funcţionează este neîncadrarea în consumul de energie electrică aprobat prin bugetul societăţii pe 2014 În urma încasărilor mai mari din prima jumătate a anului 2014 vom propune Consiliului de Administraţie ca la următoarea rectificare bugetară să mărească suma de la capitolul bugetar privind cheltuielile cu energia electrică”, se arată în răspunsul societăţii.

Dat fiind faptul că deocamdată acest iluminat arhitectural va rămâne nefuncţional, consilierul local nu îşi pierde speranţa.

Sperăm că situaţia va fi remediată, întrucât Cluj-Arena are nevoie atât de iluminat extern pentru pietoni, cât şi de iluminat arhitectural. De la darea în folosinţă nu funcţionează nici una din componentele de iluminat, situaţie penibilă pentru o astfel de investiţie, a mai adăugat consilierul local.

Articole Noi