Cele mai importante universităţi din ţară vin la RIUF.

riufAnul acesta participă la RIUF mai multe universităţi din ţară ca niciodată. Aşa că, dacă te gândeşti că ţi-ar plăcea să devii student la o facultate din România, ar fi bine să vii la eveniment şi să afli toate informaţiile de care ai nevoie direct de la reprezentanţii universităţilor. 

La Clujj, RIUF ajnge pe 17 martie la Sala Polivalentă unde poţi să stai de vorbă cu reprezentanţi de la Universitatea Babeş-Bolyai, UMF Iuliu Haţieganu, Universitatea din Bucureşti şi SNSPA

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) este cea mai veche universitate din România cu o lungă tradiţie în educaţie, cercetare şi deservirea comunităţii locale. În prezent, UBB este cea mai mare universitate din ţară, având mai mult de 38.000 de studenţi înscrişi la nivel de licenţă, masterat şi doctorat, în 516 programe de studii în limba română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universităţi din România din punctul de vedere al calităţii programelor sale.

Care sunt domeniile de studiu?
Advertising, Biologie, Business, Chimie, Comunicare şi jurnalism, Contabilitate, Drept, Economie, Filosofie, Finanţe şi bănci, Fizică, Geografie, Istorie, IT şi informatică, Limbi străine, Management, Management turistic, Marketing, Multimedia, Psihologie, Sănătate si ştiinţe biomedicale, Sport şi educaţie fizică, Ştiinţe politice şi relaţii internaţionale, dar şi altele.

Înscrie-te la RIUF Cluj-Napoca şi vino la târg să te întâlneşti cu peste 40 de universităţi din România şi din străinătate.

Ce poti face pana la RIUF? 

Ştim de la reprezentanţii universităţilor şi de la participanţii de la ediţiile anterioare ale târgului
că poţi să profiţi mult mai bine de eveniment dacă te pregăteşti puţin înainte.

Aşa că noi avem câteva propuneri pentru tine:

  • Uită-te peste programul seminariilor (BucurestiCluj,Galati) şi rezervă-ţi locul la cele care te interesează
  • Citeşte aici cum a luat naştere evenimentul
  • Află din acest articol ce e nou la această ediţie a RIUF

Articole Noi