Buscat Winter Fest

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

buscat  mareSâmbătă, 14 martie 2015, Buscat Ski & Summer Resort vă invită la prima ediție „Buscat WinterFest”. Organizatorii  promit un party cu muzică în aer liber,  concursuri de săniuș, ski și  snowboard,distracție, premii, multă zăpadă, voie bună și binențeles, o ultimă bulgăreală. Cei mici și cei mari sunt invitați  să participe la un eveniment care este destinat familiștilor,  seniorilor și  tinerilor rideri.

Buscat Winter Fest va găzdui mai multe concursuri printre care se numără: concurs de săniuș (copii – adulți), concurs de ski paralel (copii – adulți), shot & ski (adulți), concurs de freestyle pe un traseu special amenajat de rideri pentru rideri (FREESTYLE SNOWPARK) și altele. Concursurile se vor desfășura sâmbătă începând cu ora 12:00.

Parcul pentru concursul de freestyle conține 2 elemente de rail și 2 jump-uri pentru rideri mediiși avansati, dar și pentru nou veniți. Concursul se va desfășura după masă, după antrenamentele oficiale. Fiecare rider va avea 2 manșe, iar cea mai bună coborâre va conta. Înscrierile se vor face la fața locului. Persoanele minore trebuie să vină la înscriere cu unul dintre părinți care va semna fișa de participare sau să prezinte un accord de la părinți legalizat de un notar.

Party-ul va începe la ora 12:00, iar atmosfera va fi întreținută de DJ precum: Eyo Trikz, Brody b2bDr. Panda, Greenie, N.Ser.

„Vă recomand să participați la Buscat Winter Fest, o ultimă competiție sportivă a iernii, în luna ghiocelului.  Buna  dispoziție  și  distracția  sunt  garantate!” a  declarat  Andreea  Popescu, președintele DISPERSIE#Răspândim Idei.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.facebook.com/buscat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj