Campionatul Național de Îndemânare Auto 2014 – Etapa a VII-a

Campionatul_Național_de_Îndemâna re_Auto_2014_-_Etapa_a_VII-aCentrul comercial din inima Transilvaniei va găzdui în acest sfârșit de săptămână etapa a VII-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto. Piloți din toată țara, atât amatori cât și profesioniști, revin la Polus Center pentru a-și demonstra abilitățile în mai multe probe de îndemânare auto pe diferite niveluri de dificultate.

În perioada 27-28 septembrie 2014, clujenii vor putea urmări la Polus Center, cea de-a șaptea etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto din 2014, competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român. Concurenții își vor pune la încercare abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu fața cât și cu spatele, într-o cursă contra cronometru.

Concursul se adresează tuturor pasionaților de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloți, participanți la grupa Juniori, până la cei avansați, care pot depăși vârsta de 60 de ani.

Astfel, atât piloții juniori precum Hanea Mihnea, Hanea Natali din Cluj Napoca, Pană Robert și Stănoiu Alina din București sau Maftei Beatrice din Buzău, dar și cei avansați, precum Nemțanu Valentin din Brăila și Alexandrescu Mihai din București, vor demonstra publicului prezent la eveniment că performanța în concurs se poate obține indiferent de vârstă.

Totodată și participarea feminină este din ce în ce mai spectaculoasă. La fiecare etapă se realizează o grupă specială în care doamnele și domnișoarele reușesc să ocupe locuri importante în clasament și chiar pe podium.

Evenimentul se va desfășura în parcarea centrului comercial după următorul program:
Sâmbată, 27 septembrie 2014
ora 14.00- antrenamentele piloților.
Duminică, 28 septembrie 2014:
ora 10.30 – antrenamente cronometrate
ora 11.45 – manșa I de concurs
ora 13.00 – manșa a II-a de concurs
ora 14.15 – manșa a III –a de concurs
ora 17.30 – festivitatea de premiere

Campionatul Național de Îndemanare Auto este un eveniment sportiv ce a debutat în anul 2011, și care reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de cursele auto, în care primează îndemânarea piloţilor și în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs.

Detalii despre înscrieri, regulamentul competiției sau mai multe informații se găsesc accesând www.gtautoclub.ro.

Articole Noi