Campania pentru Scena Verde se prelungește cu încă 5 zile!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cover PET-uriScena Verde urmează să fie inagurată pe data de 26. Șantierul scenei își va începe activitatea pe 16 mai, debutând prin construcția modulelor flotante, urmând ca din data de 20 mai, aceste module să fie așezate pe suprafața lacului și să înceapă construcția efectivă a scenei.

Până atunci însă, cei implicați în susținerea proiectului, vor trebui să facă un ultim efort pentru a aduna încă cca 30.000 de PET-uri. Acesta este motivul pentru care am prelungit campania de colectare până în data de 20 mai. Pe de altă parte, azi am anunțat un concurs între școlile implicate în campania de colectare, un concurs cu premii-surpriza consistente, prelugirea termenului limită pentru colectare fiind benefic și din acest punct de vedere.

Lista punctelor de colectare:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=zobSuToRwgtU.k8a6K6J3y0KY

Felicitări cartierelor Mărăști (locații: în Piața Mărăști și lângă Kaufland), Grigorescu (locație: vizavi de Profi) pentru mobilizare! Pe această cale facem apel la comunitatea clujeană în legătură cu locațiile: Expo Transilvania, Gheorgheni (vizavi de Intersarvisan) și Mănăștur Minerva, puncte unde colectarea este foarte lentă, credeți că este cazul să le mutăm în alte zone? Așteptăm sugestii pe https://www.facebook.com/ScenaVerde

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj