Bogdan Marișca este ambasador al Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

bogdan mariscaBogdan Marișca este unul dintre cei 15 ambasadori ai Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca care se va desfășura pe 19 aprilie. La acest maraton, toți membrii Napoca Rally Academy vor alerga pentru a-i susține pe copiii cu insuficență renală cronică dependenți de dializă. 

Bogdan Marișca este unul dintre ambasadorii campaniei „Be great! Inspire others to follow you”, lansată de compania clujeană AROBS Transilvania Software cu ocazia Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca.

În total, 15 ambasadori şi o comunitate întreagă s-au coalizat pentru a reapropia clujenii de sport, cu prilejul ediţiei a cicnea a maratonului programat pe 19 aprilie. Bogdan Marişca completează echipa celor 15 ambasadori, din care mai fac parte: Voicu Oprean, CEO AROBS şi finalist Ironman; Mihai Silvăşan, căpitanul „U” BT; Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică şi campioană europeană la Judo; Patrick Ciorcilă, jucător profesionist de tenis; Adrian Hădean, Chef şi jurat al MasterChef România; Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de la Antena 1; Ioana Birta, senior manager Ernst & Young Cluj sau actorul Bogdan Rădulescu.

bogdan si marcoBogdan Marișca va alerga la această competiție pe distanța de semimaraton pentru copiii diagnosticaţi cu insuficienţă renală cronică, dependenţi de dializă de la Asociaţia pentru Empatie şi Solidaritate „Claudia Safta”, organizatorii dorind să obţină sprijinul comunităţii pentru aceşti pacienţi. “Echipa Napoca Rally Academy susține și promovează toate activitățile sportive care se desfășoară în Cluj-Napoca și se implică activ în campaniile sociale din oraș. Sunt sigur că și ediția din acest an a maratonului va fi un succes, iar campania inițiată de organizatori va găsi numeroși susținători”, a spus Bogdan Marișca.

La acest eveniment, susținut și de Banca Transilvania, Napoca Rally Academy va participa și la maratonul ștafetă pe echipe (4×10 km), dar și la Crosul BancaTransilvania, competiție inclusă în Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca.

NRA

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj