Boc despre mutarea U Cluj la Bucureşti: ”Vom face tot posibilul ca U să rămână la Cluj”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Emil Boc 3Primarul Emil Boc a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că va face tot posibilul ca U Cluj să rămână la Cluj. Dacă Universitatea Cluj va fi mutată la bucureşti se va numi doar “Fotbal Club Universitatea”.

Florian Walter, finanţatorul Universităţii Cluj are în intenţie să mute în Bucureşti sediul societăţii, iar din denumirea clubului ar urma să dispară cuvântul “Cluj”. Primarul Municipiului Cluj Napoca, Emil Boc nu este de accord cu această mutare şi spune că va face tot ceea ce îi va sta în putiinţă pentru ca Universitatea să rămână la Cluj.

Mai mult, Emil Boc a mai spus că dacă va fi neesar, se vor apăra cu toate mijloacele legale. Mai exact, în data de 15 iulie când va avea loc o nouă şedinţa de Consiliu Local, un consilier va la mandatat să reprezinte interesele municipiului la adunarea de la Bucureşti ce va avea loc în data de 4 august.

 Sursă foto: cluj24h.ro

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj