Bibliobusul bibliotecii judeţene „Octavian Goga” ajunge în fiecare miercuri în Parcul Central

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

biblioteca judeteanaBiblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj lansează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, programul “Lectură în parc”.

Serviciul Biblioteca Mobilă, prin Bibliobusul bibliotecii, se va deplasa în fiecare zi de miercuri a lunii august 2014, între orele 10.00 şi 15.00, în Parcul Central ”Simion Bărnuţiu”, unde va fi amenajată o zonă de lectură în aer liber.

Ne bucură această iniţiativă extrem de lăudabilă prin intermediul căreia Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” răspunde, o dată în plus misiunii sale, aceea de a facilita accesul clujenilor la educaţie, cultură şi cunoaştere. Totodată, proiectul este şi o invitaţie adresată clujenilor şi nu numai de a se apropia de natură, de lectură, o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, Vakar Istvan.

Persoanele de toate vârstele vor putea consulta cărţi şi reviste, iar pentru copii se vor organiza lecturi în grup, ateliere de creaţie şi desen sub îndrumarea bibliotecarilor.

Clujenii şi oaspeţii municipiului Cluj-Napoca, care îşi petrec timpul liber în parcul central sunt aşteptaţi la Bibliobusul bibliotecii judeţene, care are în dotare circa 2000 de cărţi şi reviste, o colecţie de jocuri şi jucării pentru copii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj