9 oferte de manuale pentru clasele I şi a II-a în licitaţia organizată de Ministerul Educaţiei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Elevi-Ministerul Educaţiei Naţionale a comunicat ofertanţilor rezultatele finale ale evaluării ofertelor de proiecte de manuale şcolare pentru clasele I şi a II-a. Dintre proiectele depuse de cei 21 de participanţi la procedura de licitaţie – individual sau în asociere – au fost selectate 9 oferte, după cum urmează:

1. Comunicare în limba română clasa I: SC CD Press SRL_OF_1, SC CD Press SRL_OF_2, Grup Media Litera SRL+ Grup Editorial Litera SRL+SC SIVECO România SA.

2. Comunicare în limba maternă maghiară clasa I: Editura Corvin Deva.

3. Comunicare în limba română clasa a II-a: SC CD PRESS SRL.

4. Matematică şi explorarea mediului clasa I: SC CD PRESS SRL, Grup Media Litera SRL+ Grup Editorial Litera SRL+SC SIVECO România SA.

5. Matematică şi explorarea mediului clasa a II-a: SC CD PRESS SRL.

6. Limba modernă clasa I – limba engleză: SC Edu Soft Marketing Srl + SC Cromatic Tipo SRL.

Nu au fost selectate oferte la următoarele discipline: Comunicare în limba română pentru minorităţi clasa I, Comunicare în limba română pentru minorităţi clasa a II-a, Comunicare în limba maternă maghiară clasa a II-a, Limba modernă clasa I (limba germană), Limba modernă clasa a II-a (limba engleză, limba franceză, limba spaniolă, limba germană, limba italiană), Religie clasa I şi Religie clasa a II-a.

Cele mai multe oferte s-au înregistrat la Matematică şi explorarea mediului clasa I (13 oferte), urmată de Comunicare în limba română clasa I (12 oferte).

Nu au fost depuse oferte pentru 12 loturi, dintre care 6 pentru comunicare în limbile materne ale minorităţilor pentru clasa I şi 6 pentru comunicare în limbile materne ale minorităţilor pentru clasa a II-a.

MEN va organiza o nouă procedură de achiziţii pentru loturile pentru care nu s-au depus oferte şi pentru loturile pentru care nu există încă oferte câştigătoare.

Din momentul comunicării rezultatelor, participanţii pot depune contestaţii, timp de 10 zile. Acordurile-cadru cu ofertanţii selectaţi urmează să fie semnate după 11 zile de la comunicarea rezultatelor procedurii. Contractarea se va realiza după ce se vor centraliza comenzile de manuale făcute de unităţile de învăţământ.

Manualele câştigătoare vor fi încărcate pe platformawww.manuale.edu.ro la 10 zile de la comunicarea rezultatelor procedurii. Cadrele didactice vor putea accesa platforma şi vor selecta acele manualele pe care doresc să le utilizeze în fiecare şcoală. Comenzile vor fi realizate online de către unităţile de învăţământ pentru noile manuale, începând cu data de 15 august. Manualele noi vor ajunge în şcoli până la data de 15 septembrie 2014.

„Precizăm că noile manuale (în format clasic şi în format digital) înlocuiesc manualele existente până la această dată, aprobate prin Ordinul de Ministru nr. 3885/2004. România este printre primele ţări europene care implementează manualele digitale, care vor fi disponibile şi online”, au transmis reprezentanţii ministerului. 

Sursă foto: incomod.ph

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj