Băile Cojocna se deschid de 1 Mai. Vremea însă, nu va fi prea prietenoasă

baile cojocna
Sursă foto: www.facebook.com

Românii vor avea 3 zile libere la sfârşitul acestei săptămâni şi asta pentru că vineri va fi 1 Mai, iar 2 şi 3 Mai vor fi zile de wekeend în care foarte mulţi  nu vor munci.

Prin urmare se vor bucura de 3 zile libere, astfel că vor putea pleca într-o minivacanţă. Pentru cei care doresc însă, să rămână aproape de casă, băile de la Cojocna îşi deschid porţile chiar de 1 Mai.

Cei care vor alege să se distreze de 1 Mai la Băile Cojocna trebuie să ştie că acolo vor avea toate cele necesare, începând de la spaţiu pentru plajă, până la terase, restaurante şi nu în ultimul rând băile sărate. Conform reprezentanţilor băilor preţurile sunt următoarele: Intrare Adulţi : 15 Lei ; Copii 10 lei ; Parcare 10 lei.

Ei bine se pare că meteorologii anunţă o vreme călduroasă la Cluj, însă cu posibile precipitaţii. Astfel, Vineri, în prima zi a lunii Mai când sărbătorim 1 Mai Muncitoresc sunt anunţate la Cluj valori termice cuprinse între 22 grade C şi 10 grade C. Totodată aceştia anunţă că cerul va fi parţial înnorat.

Pentru ziua de sâmbătă, meteorologii anunţă temperaturi mai scăzute, între 17 şi 7 grade C cu ploi.

Pentru ziua de duminică, 3 Mai, meteorologii vin cu veşti puţin mai bune, temperaturile cresc până la 23 de grade C cu un cer parţial noros.

 

Articole Noi