AURELIA CRISTEA: „Traficul din Cluj are nevoie de un plan concret de măsuri integrate, nu doar de asfaltări pompieristice cu iz de primăvară electorală”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

trafic cluj 5În ultima perioadă, circulația din Cluj-Napoca a fost blocată constant în diferite intervale orare, nu doar la aşa-numitele ore de vârf. Începutul şcolii a însemnat, aşa cum era de aşteptat, având în vedere „obişnuința” anuală, dublată de stadiul neavansat al lucrărilor de infrastructură, cireaşa de pe tortul traficului infernal. Iar scuzele de tip „să vedeți cum o să arate când se termina” nu acoperă nervii, timpul, costurile pe care le suportă zi de zi cetățenii. 

În loc de aceste scuze, PSD Cluj-Napoca propune, din nou, aşa cum a făcut-o în ultimii patru ani, soluții concrete. Asfaltarea, deşi necesară, nu va rezolva cu adevărat problema traficului în Cluj. E nevoie de implementarea unei serii de măsuri complementare, începând cu un sistem integrat de parcări, plus crearea de noi soluții de parcaj în centru.

În al doilea rând, trebuie puse în practică măsurile pentru încurajarea metodelor alternative de circulație, cum e cazul bike sharing-ului, a cărui implementare efectivă s-a rezumat la poveşti. De asemenea, managementul traficului în comun, eficiența în transportul public nu înseamnă inaugurarea, după ani şi ani, a unui singur automat de parcare.

„Noi credem că doar toate aceste măsuri, implementate, desigur, alături de asfaltare, pot într-adevăr să rezolve problema traficului în municipiu. În rest, e doar poleială, măsuri pompieristice cu iz de primăvară electorală şi nu are legătură cu un management public performant, orientat spre asigurarea unei bune calităţi a vieţii cetăţenilor!”, a declarat deputatul Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

trafic cluj 6 trafic cluj 3

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj