Asociatia Columbofila ALBATROS organizează o expoziţie de animale la Expo Transilvania

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ratuscaIubitorii de animale sunt invitati sa admire cea mai mare expozitie de porumbei, păsări de curte, pasari exotice, hamsteri, pesti exotici, pauni, fazani, gaste, rate, prepelite, iepurasi si veverite. Exponatele venite din toată ţara, vor poposi la Cluj-Napoca, in incinta Complexului Expo Transilvania, in perioada 14-18 ianuarie.

Copiii pana la varsta de 10 ani au acces gratuit la expozitie, pe baza biletelor de tombola distribuite in gradinite si scoli, iar duminica, 18 ianuarie 2015, ora 12.00, va avea loc marea extragere. Premiile constau in papagali cu colivie, porumbei, hamsteri, pesti exotici, reviste de specialitate, iar pe durata expozitiei va avea loc o tombola a vizitatorului. Copiii vor avea amenajat un loc special petru a interactiona cu animalele si unde pot desena animalutele pe care le-au vazut.

Pe langa aceasta expozitie, tot la Expo Transilvania este organizata sambata si duminica, intre orele 7.00-14.00 cea mai mare PIATA AGRO & ZOO – piata de animale domestice si furaje.

Va asteptam sa admirati si, de ce nu, sa cumparati exponatele noastre!

Foto:Arhiva Cluj24h.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj