Aplicație informatică în cinci limbi pusă la dispoziția turiștilor de Consiliul Județean Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pozaapp2Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, invită clujenii și turiștii interesați să utilizeze cea mai nouă și mai interactivă facilitate digitală de informare turistică a județului Cluj –aplicația Cluj Tourism App.

Aplicația nou lansată prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj și oferă informații despre unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, transport și alte servicii utile potențialilor turiști și utilizatorilor care doresc să își planifice vizita în județ sau să aibă la îndemână o alternativă digitală cu un conținut structurat. Fiind disponibilă în cinci limbi, respectiv română, engleză, franceză, maghiară și germană, aplicația ClujTourism App poate fi descărcată gratuit, atât în format online, cât și offline iar utilizatorii se pot bucura în mod interactiv și prietenos de oferta turistică a județului Cluj, pot naviga și vizualiza rute sau salva locații și obiective preferate pentru crearea de itinerarii personalizate.

Lansarea acestei noi aplicații vine în completarea firească a ofertei de servicii și de facilități puse la dispoziția turiștilor de structura noastră de specialitate. Am convingerea că, alături de site-ul de promovare turisticăclujtourism.ro și de utilizarea în acest scop a canalelor social media, această nouă facilitate va consolida prezența în mediul on-line a județului, cu consecințe favorabile în ceea ce privește creșterea numărului celor care aleg să ne viziteze” a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

***

pozaapp1Compatibilă cu noile telefoane de tip smartphone și cu device-urile tip tabletă care funcționează cu sistemele de operare IOS, Android și Windows Phone, Cluj Tourism App reprezintă o aplicație digitală de informare constantă, care facilitează urmărirea ofertei turistice a județului Cluj într-un mod interactiv și cu un impact vizual semnificativ în mediul on-line. Ideea apariției unei astfel de aplicații a apărut în contextul noilor tendințe mondiale din industria turistică, care au reliefat o necesitate de adaptare, în mod individualizat, la cerințele consumatorilor și utilizatorilor care folosesc mediul online. Fiind un instrument perfectibil, care se optimizează în mod continuu, această aplicație are rolul de a contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor turistice oferite, prin crearea unui canal de comunicare integrat între utilizatori și furnizorii de servicii turistice și conexe.

pozaapp3În contextul în care aplicația Cluj Tourism se află în momentul de față în stadiul inițial de utilizare și ținând cont de necesitatea optimizării constante a acesteia, a actualizării datelor și de eficientizare a funcționalităților tehnice, Centrul de informare turistică încurajează formularea de observații, propuneri și sugestii precum și implicarea tuturor celor interesați să valorifice avantajele multiple ale acestui produs digital, contribuind astfel la îmbunătățirea diverselor caracteristici tehnice și de conținut.

Reamintim faptul că aplicația ClujTourism App este un instrument digital cu aplicabilitate turistică, administrat de Consiliul Județean Cluj prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Cluj. Aplicația a fost dezvoltată de SC Tourist Informator SRL, operator economic care a câștigat licitația organizată de forul administrativ, oferta financiară a acestuia, de 13.500 lei plus TVA, având costul cel mai mic dintre toate ofertele depuse pentru achiziţionarea acestui pachet de servicii.

 Biroul de presă

 24 Februarie 2017

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj